duo
 

Sebastian Christensen
Sanger, arrangør, dirigent
 

 


Duo

Det er en stor glede å presentere Sebastian Christensen og Kristin Skaare
med konsertforestillingen

«Tett på - en uvanlig konsert - en annerledes forestilling».
«Tett på – en uvanlig konsert – en annerledes forestilling» er en nystartet kunstnerisk virksomhet og et samarbeid mellom to erfarne og allsidige musikere og komponister bestående av vokalist Sebastian Christensen og pianist Kristin Skaare. Gjennom ord og toner ønsker vi å skape rom for en konsertopplevelse som inviterer lytteren inn til egne livsnære erfaringer.

«Tett på» er fylt med instrumental musikk og musikk med livsnære tekster - tonesatt, akkompagnert og fremført av dyktige musikere med inderlig innlevelse og formidling.
Vår erfaring er at musikk i større grad når inn til følelser og til kropp, enn ordene alene. Musikken kan formidle nærhet og engasjement, humor og sårbarhet – alt etter hvilken situasjon som beskrives og formidles. Gjennom musikken lytter vi og behøver ikke å forklare eller forsvare oss. I musikken kan vi være tilstede uten krav.
«I vare ord og sårbar sang, i våre toners dype klang,
skapes bilder så du kan se, det indre livs historie»
Vi ønsker på en ærlig, åpen og nærværende måte å formidle erfaringer fra egne liv, og håper det kan gi gjenklang i lytternes egne livsreiser.  

Sebastian Christensen
 
Seb
 
Sebastian har i 4 tiår fremstått som en markant og særpreget sanger, artist og formidler gjennom musikkens ord og toner. Han er kjent for sin særpregede stemme og var over mange år godt kjent i landets klubbmiljø. Sebastian representerer en mangfoldig sjangerbredde; fra soul, blues, jazz og gospel, men også som foredragsholder gjennom sine egenproduserte tekster og komposisjoner. De som har opplevd Sebastian blir sterkt berørt, både av hans store stemme og inderlighet i fremføringen og formidlingen. Han har gjennom 40 år arbeidet som kordirigent, arrangør, produsent, spilt i ulike band og grupper og har lang erfaring som utøvende sanger i ulike vokale ensembler.

Soloalbumet «Secret Room» som ble laget i nært samarbeid med Knut Reiersrud, høstet svært gode kritikker. Sebastian arbeider til daglig som rådgiver ved VAKE (Kirkelig ressurssenter mot seksuelle overgrep), underviser på høgskolenivå, er foredragsholder i ulike sammenhenger innenfor fagfeltet psykisk helse, der han også benytter musikken inn i sitt arbeid.
Sebastian deltok i årets sesong av the Voice - norges beste stemme og kom til åttendelsfinalen.


 
Kristin Skaare  
Kristin  

Kristin regnes som en av landets aller mest inderlige og allsidige pianister. Hun gir musikken og seg sjøl masse luft og rom og dette er musikk som vokser og vokser og vokser. Hun var landets første kvinnelige instrumentalist som tok utdanning i jazz (UIO), begynte sin karriere i musikkbransjen som vikar for en full pianist og har siden spilt med utallige norske og internasjonale artister.

"Dette er musikk som går rett i ryggmargen" - Jan Granlie, Jazznytt
"Kristin Skaare er en musikant de aller fleste har hørt – uten at de kanskje vet det. – Nettavisen
"Uansett genre - i kunsten å skape sterke og vakre musikkopplevingar - er Kristin Skaare i ein klasse for seg." - Roald Helgheim, Dagsavisen
"Kristin Skaare er ein stilsikker kunstnar som lett og ledig bevegar seg innan ulike musikalske sjangrar." – Vossajaz

Mer om Kristin kan du se og høre på hennes hjemmesider

 


   
     
S. Christensen AS. Hestenga 12, 2320 FURNES. Tlf: 916 49 751 E-post: sebastianchristensen67@outlook.com Org.nr: 813.522.322